Retro værelset

Home / Retro værelset

60'er stilen

Priser fra 375,- kr.
b&b svendborg Fru Olsens Stuer
Retro værelset
Retro værelset
Retro værelset
Retro værelset
Retro værelset

B&B Svendborg – Retro væreslet

Leder du efter b&b i Svendborg tæt på havn og samtidig ønsker at rejse tilbage i tiden? Så er vores Retro værelse lige noget for dig og din partner! På værelset holdes stilen fra 1960’erne med varme brune farver og teaktræmøbler. Der er sågar billeder og dekorationer fra den gode tid. På værelset er en vindueskarnap, som vender imod gaden, hvor man kan opleve livet på gaden. Dette giver også masser af lys ind på værelset. Adgang til værelset er fra fællesstuen. Der tilbydes gratis kaffe og te under opholdet.

Se vores andre værelser her.

Svendborg – en god by at overnatte i

Overnatningen på Retro værelset i nærheden af havnen nær rolige omgivelser, giver anledning til og opleve Svendborgs havne miljø. Her er det oplagt at spise på en af havnens restauranter, hvor man samtidigt kan nyde et glas vin. Du kan også tage et smut forbi Svendborg gågade, som er fyldt med butikker og hyggelige caféer.

I gå afstand finder du ligeledes Naturama som er et zoologisk museum. Her finder du udstoppede og levende dyr fra alle steder af verdenshjørnerne. Dette er oplagt for dyreglade og nysgerrige børn og voksne.

Du kan også opleve det sydfynske øhav med enestående natur. Her er der mulighed for at vandre igennem naturen eller benytte sig af sin fiskestang. På nogle af øerne er der hyggelige caféer, mens andre er helt uden butikker. Indenfor 3 km finder man også en fin badestrand.