Værelser

Home / Værelser

Fru Olsens Stuer

Billig Overnatning Svendborg

Billig overnatning i Svendborg

Søger du billig overnatning i Svendborg med en unik placering i hjertet af byen? Hos Fru Olsens Stuer er der mulighed for at overnatte i lækre temabaserede værelser til en billig pris i Svendborg. Enkelte værelser indeholder dobbeltsenge eller enkeltsenge med mulighed for at slå sengene sammen. Alle vores værelser indeholder gode madrasser og sjove detaljer, som gør værelserne unikke og komfortable at overnatte i – se evt. vores Retro værelse. Vi har ligeledes en hyggelig gård, hvor du og din familie kan sidde og nyde solen til et måltid og et glas vin.

Med en billig overnatning i Svendborg hos Fru Olsens Stuer, kan du opleve bymiljøet i Svendborg med få minutters gå gang. Du har ligeledes rig mulighed for at opleve det gode Svendborggensiske havnemiljø. Er du ude efter oplevelser i Svendborg? Så byder byen på flere museer, som giver et indblik i historien i lokalområdet og omegn. Har du børn med? Så er Naturama Svendborg et oplagt sted at tage hen – de vil elske det!  Et stort naturmuseum, hvor dyreglade voksne og børn kan opleve dyreriget i både ind- og udland til en overkommelig pris.

Når du overnatter hos Fru Olsens Stuer, er der ikke langt fra bylivet til landsbyidyl samt natur. Svendborg har nemlig en unik placering i forhold til de mange øer, som befinder sig i det sydfynsk øhav. Færgeafgange til øerne er tæt på os (ca. 5 minutter i gåafstand). På øerne er der unikke naturoplevelser, hvor du og dine nære kan vandre på stier, cykle en tur eller nyde en god picnic med udsigt til vandet. Fra havnen sejler bl.a. M/S Helge rundt i det sydfynske øhav. Her kan du opleve de smukke ørige hav nær Sydfyn. Færgen stopper flere steder, med mulighed for at stå af, der hvor det lyster.

Desuden er der gode fiske muligheder. Så der er absolut ingen undskyldning for ikke at fange din egen fisk og tilberede den i vores fine og rene fælles køkken. Måltidet kan evt. nydes i vores lukkede gård under rolige omgivelser.

Fra Fru Olsens Stuer har du mulighed for nemt at komme til Svendborg bus- og tog station. Togene kører hver halve time, så du har rig mulighed for at opleve andre dele af Fyn hvis det lyster.