Rokoko væreslet

Home / Rokoko væreslet

Det romantiske værelse

Priser fra 375,- kr.
Bed and breakfast Svendborg
Rokoko væreslet
Rokoko væreslet
Rokoko væreslet

Bed and breakfast Svendborg – Rokoko værelset

Rokkoko er et værelse til ideelt brug for bed and breakfast i Svendborg. Dette er uden morgenmad, men du har mulighed for at lave sin egen morgenmad i det store og åbne fælles køkken. Det er derfor oplagt med morgenmad på sengen. Rokkoko værelset er indrettet med smukke udsmykninger som relaterer sig til rokokko tiden i 1700-tallet, hvilket gør værelset meget romantisk, og kobler man romantikken med de komfortable madrasser, og stemningen i bymidten og havnen sammen, kan det kun blive en fantastisk bed and breakfast mulighed i Svendborg. På Rokkoko værelset er der ingen stole og borde, hvilket gør at det er meget plads til sengen. Stå op og nyd en kop kaffe med udsigt til vores lukkede gård. Der tilbydes gratis kaffe og te under opholdet.

Svendborg – en by med mange aktivteter

Vores Bed and breakfast Svendborg værelser, har beliggenhed midt i Svendborgs hjerte, hvor man har rig mulighed for opleve det hyggelige bymiljø i Svendborg. Det er placeret tæt på Svendborg havn, som har mange hyggelige siddepladser langs vandet. Her kan du og din partner nyde aftensolen med en lækker hjemmelavet is fra havnens bedste isbutik. Hvis du og din partner er ude efter oplevelser, er Svendborg udstyret med spændende museer. Her kan du få et indblik i Svendborgs historie. Der er ligeledes en stor biograf i gå afstand fra os i Skattergade. Du kan også opleve Svendborgs hyggelige gågade, som er fyldt med butikker, restauranter og caféer – mulighederne er mange.

Svendborgs helt egne unikke naturmuseum Naturama er også i nærheden, hvor du kan komme helt tæt på naturen i både ind- og udland, og hvor man blandt andet kan se et skellet fra en sejhval, som vejede over 20 tons og er 18 meter langt.

Færgeafgange til diverse sydfynske øer er tæt beliggende på Skattergade, dette giver en unik mulighed for at opleve øernes natur og landsbyidyl ved brug af diverse vandrestier, butikker og restauranter. M/S Helge sejler fra Svendborg havn – her kan du få en enestående naturoplevelse med strande, skove og hyggelige små havn – du hopper blot af der hvor du finder det interessant.

Se evt. et af vores populære værelser – Danmarks værelset