Masai værelset

Home / Masai værelset

Inspireret af Afrika

Priser fra 375,- kr.
Overnatning Sydfyn Fru Olsens Stuer
Masai værelset
Masai værelset
Masai værelset
Masai værelset
Masai værelset

Overnatning på Sydfyn – Masai værelset

Leder du efter en overnatning på Sydfyn? Her kunne vores unikke Masai værelse være noget for jer. Værelset er præget af vores mange rejser til det syd- og østlige Afrika. På værelset finder du flere ting fra blandt andet Masaierne. Farverne er inspireret fra Afrika. Værelset har 2 enkeltsenge og vender ud imod gaden. Børn elsker dette værelse. Der tilbydes gratis kaffe og te under opholdet.

Se flere værelser her

Svendborg – i hjertet af Sydfyn

Overnatningen hos os på Sydfyn giver anledning til at besøge Svendborgs bymidte, som er fyldt med butiksliv, caféer og restauranter.  Her kan du gå igennem byen og opleve de gamle bygninger, som er i centrum af Svendborg, hvor man også finder en biograf og flotte skulpturer.

Færgeafgangene til diverse sydfynske øer er også tæt på os i Skattergade. Her er der rig mulighed for at opleve den unikke natur eller landsbyidyl med en vandretur, og eventuelt fange en fisk til aftensmaden, som kan tilberedes i vores køkken og nydes i vores smukke gård. Du finder desuden en fin badestrand inden for 3 km.

I gå afstand fra os, finder du også det unikke naturmuseum Naturama. Her kan du se og lære og dyr fra både ind- og udland. Dette er ideelt for børn og dyreglade personer, hvor man blandt andet kan se et hvalskellet på 18 meter.