Danmarks værelset

Home / Danmarks værelset

Lyse nordiske toner

Priser fra 375,- kr.
Overnatning Svendborg - Fru Olsens Stuer
Danmarks værelset
Danmarks værelset
Danmarks værelset

Overnatning Svendborg – Danmarks værelset

Danmarks værelset er et ideelt værelse til dig som leder efter overnatning i Svendborg. Værelset er indrettet med lyse nordiske elementer, som gør det stilfuldt og komfortabelt. Værelset er indrettet med møbler i form af 2 stole, et bord og en dobbeltseng med en komfortabel madras. Værelset er indrettet med billeder fra historiske danske personer, som giver følelsen af at være hjemme i dejlige trygge Danmark. Værelset af en vindueskarnap, som giver muligheden for holde øje med livet på Skattergade med en dejlig kop kaffe eller te i hånden, som tilbydes gratis under opholdet. Karnappen giver også et godt lysindfald, som kan give en god følelse og energi til kroppen.

Svendborg – Danmarks hyggeligste by

Overnatning i Svendborg giver også anledning til at opleve Svendborg hyggelige gågade, som er fyldt med butikker, caféer og restauranter. I gå afstand er Svendborg havn, hvor man kan finde gode restauranter og hyggelige siddepladser langs vandet. Dette kan give anledning til at nyde solen med en god is, som kan købes nær havnen. Indenfor 3 km finder du også en fin badestrand, hvor man kan hoppe i vandet fra en badebro.

Lyder et skellet på en 18 meter fra sejhval interessant? Så skulle du tage et smut forbi Svendborgs helt unikke naturmuseum Naturma, hvor man kan opleve udstoppede – og levende dyr fra både ind- og udlandet. Dette er oplagt for dyreglade voksne og børn.

Desuden er der færgeafgange til diverse sydfynske øer tæt beliggende på Skattergade, dette giver en unik mulighed for at opleve øernes natur med en vandretur eller en fiskestang, og komme tilbage et dejligt værelse hos os. Med M/S Helge får du også en hyggelige naturoplevelse i det sydfynske øhav. Den lille færge sejler fra havnen i Svendborg tæt på os i Skattergade til en overkommelig pris. Her kan du stå af ved stoppestederne og opleve landsbyidyl og smuk natur.

Se evt. et af vores populære værelser – Retro værelset